Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

RECAPTACIÓ Campanya Solidària

 

Estem molt contents de comunicar-vos que gràcies a la vostra generositat aquest any hem aconseguit 1802,50 ¤ durant la Campanya de Solidaritat de l’escola, amb les activitats de la Xocolatada solidària i amb la recollida de diners. Les vostres aportacions es destinaran a ajudar la comunitat Vedruna a Filipines (Projecte Tagaytay) i el Servei d’Assistència Bàsica Immediata de Palamós (SABI). En concret, 901,25 ¤ a cada projecte.

 

A continuació us expliquem alguns detalls dels dos projectes esmentats anteriorment i amb els quals ens sentim orgullosos de col·laborar:

  • El Projecte Tagaytay el porta a terme la comunitat Vedruna a Filipines i els seu principal objectiu és millorar l’alimentació i l’educació de nens i nenes que han estat abandonats per les seves famílies.

 

  • El SABI (Servei d’Assistència Bàsica Immediata) de Palamós és un recurs que s’ofereix des de Càritas a aquelles persones que es troben en una situació greu per falta de recursos econòmics. El SABI és un servei complementari a l’Espai de Distribució d’Aliments (EDA) de Palamós. Les aportacions econòmiques van destinades a ajudar amb les despeses de manteniment del local i dels electrodomèstics, a més de les despeses ordinàries d’aliments, productes d’higiene personal, productes de neteja, consums d’aigua, llum i gas.

 

Estem molt contents de la xifra aconseguida i volem agrair l’esforç que feu, any rere any, per a participar a la Campanya de Solidaritat del centre.

 

Moltes gràcies, de tot cor!

Equip de Pastoral

 

Accés a Fotos

 

]]>

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website