Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Francès a Secundària

Tenint en compte que l’aprenentatge de llengües estrangeres és essencial en una societat com la nostra, considerem necessari potenciar l’ús comunicatiu de les llengues estrangeres (anglès i francés) i la seva utilització com a eina d’accés al coneixement. Creiem que les llengües estrangeres són vitals en un món globalitzat i apostem per iniciatives que en potenciïn l’aprenentatge.

En el Pla Estratègic i en el Projecte Lingüístic prioritzem estructurar de manera coherent, innovadora i amb qualitat l’aprenentatge de les llengües estrangeres, pretenem sistematitzar, motivar, promoure, comunicar, valoritzar, fer visibles i qualificar les iniciatives multilingües que es duen a terme. La proximitat geogràfica amb França fa que la nostra Escola aposti per l’aprenentatge del francès com a segona llengua estrangera a partir de 1r d’ESO.

L’assignatura té continuïtat a batxillerat on s’ofereix  també com a matèria optativa (2h setmanals). Aquest ja és el segon any que es prepara els alumnes per examinar-se en els exàmens oficials DELF convocats per l’Alliance Française,  en funció del nivell de cadascú.

L’any passat vàrem obtenir resultats molt positius. Enguany ja tenim diversos alumnes interessats.

 

Podeu veure alguns fotos aquí:  Fotos

 

]]>

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website