Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

PROJECTE SOLIDARI A ALBÀNIA

Reproduïm la carta que ens van enviar des de l’escola Vedruna d’Albània…

Estimats amics, 

Aquest any hem viscut com una benedicció la celebració dels 25 anys de la nostra presència a Albània. L’acompanyament d’alguns de vosaltres i de tota la nostra gent d’aquí ens ha donat una alenada d’ànim i força per continuar la nostra missió en aquesta estimada terra albanesa. Ha estat un motiu de celebració que ens ha permès difondre i manifestar l’amor que Joaquima de Vedruna escampava allà per on passava.

Però també ha sigut l’any que hem patit un dolorós esdeveniment. No sabem quines notícies us van arribar però el 26 de novembre, Albània es va veure sacsejada per un terratrèmol devastador. Moltes famílies han perdut éssers estimats i, entre els qui han perdut la vida, s’hi compta també un alumne de la nostra escola, de 1r de primària. Es deia Rolejdi i va morir juntament amb la seva àvia. Tan sols el seu germà Santilano, que va a 3r, es va salvar. Altres 33 alumnes de l’escola han perdut la vivenda i ara es troben vivint en tendes de campanya, així com molts dels nostres veïns han patit molts desperfectes. Casa nostra i l’escola també han sofert danys importants.

Per fer-nos més properes a les famílies dels nostres alumnes hem pensat d’allargar la jornada escolar, proporcionant berenar als infants i oferir ajuts per al transport i el pagament de la matrícula escolar.

Desitgem que tot plegat porti pau i serenor al nostre poble albanès, i sobretot pau als nostres cors i totes les nostres famílies.              

 

Suore Carmelitane della Carità 

Fushë-Mamurras (Albània)

20/12/2019

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website