Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

FISH REVOLUTION

Ens  fa molta il·lusió poder explicar-vos un projecte en el qual estem treballant des de fa més d’un any a Scolarest i que per fi veurà  la llum durant el pròxim mes de febrer, i com no podia ser d’una altra manera volem que la vostra escola en gaudeixi.

Ja fa mesos, des de l’equip de Scolarest  vam compartir la nostra preocupació i responsabilitat per millorar l’alimentació dels nens a la nostra Aula Menjador. Vam voler marcar-nos un pla d´acció concret  per incrementar la ingesta de peix en els nostres menús, a la vegada que el nen es divertís quan ho consumeix en un entorn en el qual tots sempre pensem que es pot anar un pas més enllà, en un entorn sa i sobretot ric.

Vam decidir que no hi havia millor manera de desenvolupar aquest projecte que dirigir-nos al Puerto de Santa María, província de Cadis, per convèncer al millor xef del planeta en el món del peix perquè ens ajudés a convertir-lo en realitat:  Angel León, “el Xef de la Mar”, propietari i xef de Aponiente, amb la màxima qualificació mundial de la Guia Michelin, 3 estrelles des de fa anys.

Amb l’Àngel i Pescanova hem treballat una forma diferent d’entendre el mar i el peix i us volem transmetre aquest treball en format de TALLARINES DE PEIX, sent el lluç l’ingredient principal, sense gluten i elaborat exclusivament amb productes naturals ….Segur que es pot menjar peix de forma divertida?  A Scolarest estem segurs que sí i a més que es voldrà repetir!!

Per trobar més detalls del projecte podeu accedir a la pàgina web: http://fishrevolution.es/

 

Scolarest,

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website