Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

1a TROBADA INTER-VEDRUNA DE PATINATGE ARTÍSTIC

Cohesió, sincronització, equip i xarxa en una jornada que ha reunit prop de 500 persones

 

Aquest diumenge 1 de desembre prop de 500 persones de les comunitats educatives de Vedruna Immaculada Barcelona, Joaquima de Vedruna Terrassa , Vedruna Palamós, Vedruna Terrassa Vall i Vedruna Vilafranca s’han trobat a Palamós en el marc de la “1a trobada Inter-Vedruna de Patinatge Artístic” .

Més de 150 patinadores , i algun patinador, han omplert la pista del pavelló de l’escola Vedruna de Palamós en una trobada lúdico-esportiva i familiar que ha tingut com a principal objectiu compartir la il·lusió i la motivació vers aquesta modalitat esportiva.

Des de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya Educació es treballa per integrar l’esport al projecte educatiu i oferir espais per desenvolupar i impulsar els valors de l’activitat física en els infants i joves. 

Per a l’equip organitzador, fomentar aquest tipus de trobades és una manera no només de visualitzar la tasca dels equips d’educadors/es i monitors/es d’esport sinó també de compartir en xarxa i amb les famílies l’esforç i la il·lusió dels nens i nenes.

El patinatge artístic, si bé una modalitat encara minoritària a molts centres educatius, respon també a la necessitat d’ofertar a les escoles activitats alternatives que responguin a les habilitats dels diferents perfils,  incloguin les diverses motivacions que puguin tenir les i els alumnes i incentivin capacitats que tal vegada no sempre s’incentiven en el context escolar.

Ball, sincronització, cohesió, equip i xarxa. Tot plegat en una matinal que ha projectat el treball que s’està impulsant des de fa temps en la oferta d’activitats extraescolars de les escoles.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website