Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Visita del Conseller d’Ensenyament a la nostra escola

Aquest divendres 29 de març al matí, el conseller d’Educació, el Sr. Josep Bargalló, ens ha visitat acompanyat per l’alcalde Lluís Puig, el senyor Martí Fonalleras, Director dels Serveis Territorials de Departament  d’Educació a Girona, Xevi Vilà, el seu Director adjunt, i el Sr. Josep Maria Garcia Balda, inspector de l’escola. Durant la visita, han fet un recorregut per les instal·lacions del centre, on ha vist de prop el dia a dia de l’escola. 

Durant aquesta visita els nostres alumnes de periodisme han aprofitat per fer una entrevista al conseller.

Josep Bargalló i Valls és un polític, crític literari, escriptor i catedràtic de secundària, actual conseller d’Educació del Govern de la Generalitat de Catalunya, des de maig de 2018.

Anteriorment, va ser conseller en cap del Govern de Catalunya i diputat per Esquerra Republicana de Catalunya. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i Màster en Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes per la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat en l’ensenyament públic i en el camp editorial.

Ha treballat com a coordinador de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili i responsable acadèmic del Postgrau en Direcció i Gestió de Centres educatius de la mateixa universitat. Fins al juny de 2018 va ser patró de la Fundació Estela per a la Discapacitat i vicepresident de la Fundació Josep Irla.

Estem molt contents que s’hagi preocupat del dia a dia de l’escola concertada.

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website