Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Projecte ART360

EL PROJECTE ART 360 de VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ REP EL 1r PREMI TIC de la FECC

 

La fusió d’ art, societat i realitat virtual en un mateix concepte.

 

L’hospital de Sant Pau de Barcelona, el Castell de Sant Esteve de Palamós, la Seu de Manresa, l’Edifici del teatre Atlàntida de Vic ,el Campanar de Valls…i així fins a 36 són alguns dels espais arquitectònics  que ja es poden visitar en un tour virtual en 360º.

Alumnes i docents de tots els centres de Vedruna Catalunya Educació han participat d’un projecte innovador tot fent confluenciar art, tecnologia i societat.

Així, ART 360 , ideat per un equip  de docents de l’escola Vedruna Vall de Terrassa i replicat als 36 centres Vedruna de Catalunya, respon a l’objectiu de seguir impulsant  la innovació metodològica als centres i donar protagonisme a l’alumnat , que esdevé creador de contingut gràcies a les possibilitats de la tecnologia.

Alumnes de primària i secundària han georeferenciat un edifici d’interès significatiu proper a la seva escola i han treballat l’espai des de diferents vessants : artístic, històric i arquitectònic  . El producte final, en format de vídeo  ideat, enregistrat en 360º i explicat pels propis alumnes es pot veure a l’app Vedruna Art 360 . A més de l’edifici, els nois i noies també han creat un treball escultòric inspirat en els diferents entorns treballats ;  una bona manera d’incloure un treball creatiu i manipulatiu en el producte final.

El projecte vol ser un pas més en acompanyar els centres  cap a un treball d’equip, més globalitzat i desfragmentitzat.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació cada dos anys  llança la convocatòria Vedruna Innova , un concurs adreçat als 1500  docents dels seus centres amb la finalitat d’idear un projecte col·laboratiu i creatiu que pugui ser replicat a les  36 escoles i que afavoreixi el treball en xarxa, la transdisciplinarietat i la inclusió de la tecnologia com a eina transversal. Per a la fundació, només pensant en la tecnologia de manera inclusiva i integradora es pot donar resposta a les necessitats vertaderes de la societat canviant.

ART 360 ha estat el projecte seleccionat que en aquest curs 17/18 s’està duent a terme a tots els centres de la Fundació i que ja ha estat reconegut en diferents àmbits del món educatiu i mediàtic . Per a Vedruna Catalunya , aquest 1r premi per part de la FEECC  no és només un reconeixement a la bona feina feta des dels centres sinó també una empenta que esperona a seguir projectant idees que possibilitin avançar en models pedagògics adaptats als temps actuals.

Vedruna Art 360 : descarregueu-vos  l’app, poseu-vos les ulleres de realitat  virtual i feu un tomb per indrets poc referenciats del nostre país. Tot un espectacle.

 

Enllaç al Sites del projecte: Sites del Projecte

Enllaç a l’app del google Play: App

Video resum:

 

 

]]>

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website