Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

PLOGGING DAY

En col.laboració amb el 1r Congrés Mundial de plogging (que organitzen des de les Associacions Twinapp i RunWomanRun) i amb el Projecte Teresina (que gestiona un pare de l’escola), hem preparat pel proper dissabte 14 de març una sortida local de plogging que es farà simultàniament a totes les escoles Vedruna de Catalunya i a molts altres llocs del món.
El plogging és una modalitat esportiva que consisteix en caminar(es pot córrer, però no cal) i anar recollint totes les deixalles que ens trobem pel camí. Es tracta d’una acció que pretén aconseguir que tots adquirim l’hàbit de mantenir net l’entorn, evitar que les deixalles arribin al mar i alliçonar a les noves generacions per tal que ja no llencin res on no toca.
La proposta és concentrar-se a les 11 del matí al carrer Major (plaça de la vila) per anar junts fins a la desembocadura de la Riera Aubi i pentinar el tram fins més enllà dels camps de futbol per la llera del riu. Hi esteu convidats tots: mares i pares, alumnes, familiars, personal docent i palamosins en general. Quants més serem, més recollirem. L’activitat durarà entre dues i tres hores.
Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website