Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

ITINERARI PEDAGÒGIC CAMÍ DEL CORRIOL

L’itinerari pedagògic Camí del corriol és un projecte que va néixer l’any 2021 des del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. S’hi han implicat les 21 escoles de primària que són Escola Verda del Baix Empordà amb el suport de la cooperativa Gisfera, que ofereix els serveis pedagògics del Parc i de l’empresa Tosca Serveis Ambientals, que assessora i coordina el Programa Escoles Verdes del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona.

Aquest projecte ha consistit en l’elaboració de 20 cartells per part dels alumnes dels centres educatius implicats amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre els valors naturals i les amenaces a l’ecosistema dunar així com dels projectes que està desenvolupant el Parc Natural per conservar aquest ecosistema tan fràgil.

L’itinerari s’ubica entre les platges del Grau i la Gran de Pals com a exemple de platges naturals i sistemes dunars en bon estat de conservació.

Aquest itinerari ha estat possible gràcies al treball desenvolupat pels alumnes i mestres de moltes escoles, entre elles la nostra.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website