Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Fem ciència… i ens divertim!

El passat dilluns, dia 22 de gener, tots els alumnes de l’escola Vedruna van celebrar el Dia de la Ciència. Va ser un dia molt dinàmic on es va poder gaudir de diferents experiències científiques d’una manera divertida i participativa.

Durant matí els alumnes de secundària van preparar, per grups, una sèrie d’experiments i els van realitzar als alumnes de primària i també als més petitons de l’escola. Els alumnes de secundària van començar a les vuit del matí, com sempre, i van tenir un hora per preparar l’aula que els havia tocat. A les nou van començar els experiments: els alumnes de primària van anar a buscar la seva parella a infantil i van recórrer les aules de l’escola en busca dels experiments que eren més del seu agrat. N’hi va haver de tots tipus: volcans, sorra màgica, “slime”, … A l’hora del pati els alumnes de 1r de Batxillerat van fer una “Xocolatada científica”.

A la tarda alguns pares i mares, juntament amb nois i noies de batxillerat, van fer xerrades als alumnes. En total, a secundària van ser 15 xerrades les que es van dur a terme i els alumnes van poder escollir assistir a les que els interessaven més. Les xerrades van durar mitja hora i van ser molt interessants. Abans de marxar cap a casa,  es va fer el tancament del Dia de la Ciència tot comentant-ne els aspectes més destacables.

El Dia de la Ciència va ser, doncs, una jornada diferent i molt enriquidora.

 

Ada Olomo i Bruno Fernández (3r ESO)

 

Podem veure les fotos aquí:  enllaç a fotos

 

]]>

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website