Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

ESCOLA ESPORTIVA

L’Escola Esportiva forma part del Club de Bàsquet Ampa Vedruna Palamós que es va fundar l’any 1987.

És l’apartat de la secció on els més menuts del centre es comencen a formar amb les activitats esportives, treballant de forma regular diferents habilitats motrius bàsiques.

Actualment hi ha dos grups, el grup d’Iniciació a l’Esport i l’Escola de Bàsquet.

El grup d’Iniciació a l’Esport amb 25 participants tan masculins com femenins engloba els grups de les edats de 3, 4 i 5 anys. Aquest grup realitza activitats d’esports molt variades amb la intenció de millorar les habilitats motrius bàsiques dels participants a través de jocs i activitats lúdiques.

El grup d’Escola de Bàsquet compren les edats de 6 i 7 anys i actualment el Club té un grup de 15 participants. Aquest grup té l’objectiu de seguir potenciant i millorant les habilitats motrius treballades amb anterioritat adaptades a l’edat i orientar el grup cap a la pràctica del bàsquet, esport amb molt de seguiment dins l’escola.

Des del Club de Bàsquet Ampa Vedruna Palamós treballem dia a dia perquè tots els participants gaudeixin de l’esport i en concret del  bàsquet, millorin dia a dia i entenguin el significat de pertànyer a un grup humà, EQUIP, amb tot el que suposa a nivell de valors pel seu creixement com persona.

Veure vídeo.

123 EQUIP!
123 VEDRUNA!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a