Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Equip Psicopedagògic

Equip Psicopedagògic del Centre

 

L’Equip Psicopedagògic del Centre el formen: una pedagoga, un psicòleg, una logopeda i mestres de reforç. Aquest equip realitza diferents funcions dins el marc d’atenció psicopedagògica i que està concretat en l’Itinerari Psicopedagògic de la Fundació Educativa Vedruna de Catalunya. Dins les tasques que realitza l’Equip destacaríem:

  • Identificació i avaluació de les necessitats educatives especials de l’alumnat, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics per tal de trobar la resposta educativa més adequada en cada cas.
  • Col·laboració en l’elaboració i seguiment de les diferents adaptacions curriculars que puguin necessitar els alumnes, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics.
  • Assessorament als mestres sobre aspectes psicopedagògics que millorin l’atenció a la diversitat de necessitats dels alumnes.
  • Assessorament a l’alumnat, les famílies i als mestres sobre aspectes relacionats amb l’orientació personal, educativa i professional específic.
  • Coordinació amb els Serveis Socials, EAP (formant part de la CAD) així com amb serveis professionals externs al centre per tal d’oferir atenció als alumnes i les famílies que ho necessiten.

Aquest equip té establert un protocol per a la sol·licitud de valoració psicopedagògica.

L’Equip Psicopedagògic realitza reunions puntualment i quan les necessitats ho requereixen. També es coordina amb l’EAP de la zona de manera regular juntament amb les mestres d’educació especial, amb els coordinadors de cicle, amb els mestres tutors/es i la CAD (Comissió d’atenció a la Diversitat).

Així mateix es troba amb el claustre de professors per a gestionar les diferents accions que cal dur a terme.

Si voleu saber-ne més…

Veure vídeo1

Veure vídeo2

Itinerari psicopedagògic Escoles Vedruna Catalunya

Psicopedagogia Vedruna Catalunya

Blog equip psicopedagògic

Eines de cribatge per a la detecció de trastorns de l’aprenentatge

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website