Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Club de bàsquet

El Club de Bàsquet AMPA Vedruna Palamós es va fundar l’any 1987.

Durant els més de trenta anys d’història del club han passat molts jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, monitors i monitores i els seus respectius responsables i coordinadors.

Tots ells han fet possible que l’entitat hagi anat continuant activa i saludable gaudint de l’esport.

Actualment som 14 grups, 180 esportistes, una vintena d’entrenadors/es i monitors/es passant per totes les categories, dels més menuts d’iniciació al joc, arribant fins als més grans en categoria Sènior femení i masculí. En l’actualitat el Club està format per 8 equips masculins, 4 equips femenins i 2 de mixtes.

Des del Club treballem dia a dia perquè tots els jugadors i jugadores gaudeixin del bàsquet, millorin dia a dia i entenguin el significat de pertànyer a un grup humà, EQUIP, amb tot el que suposa en l’àmbit de valors pel seu creixement com persona.

L’esport és un bé social que està implantat en la nostra societat, és per això que som un club amb les portes obertes per a tot aquell que vulgui practicar el bàsquet i garantir-li que aquí trobarà tot un seguit de valors: ESFORÇ, COMPROMÍS, DISCIPLINA, RESPECTE, SUPERACIÓ, TREBALL EN EQUIP, ESPORTIVITAT, IL·LUSIÓ, IGUALTAT, COHESIÓ SOCIAL…

123 EQUIP!
123 VEDRUNA!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a