Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

tei

PROJECTE TEI

Un programa de convivència on els alumnes grans de cada etapa educativa fan de tutors emocionals dels alumnes més petits amb la finalitat de generar, mitjançant tot un seguit de dinàmiques, un bon clima entre tots; facilitant així el procés d’integració dels nouvinguts d’altres escoles i procurant evitar conflictes i situacions violentes en tots els escenaris de la vida escolar.

APRENENTATGE-SERVEI

Proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. Actualment ho treballem amb l’Associació El Caliu de Sant Joan a 4t d’ESO.

006

PROJECTE PLURILINGÜE

La nostra escola aposta per potenciar al màxim les competències plurilingües del nostre alumnat. Per això, el nostre objectiu és que els alumnes dominin el català, el castellà i coneguin una o més llengües estrangeres: l’anglès, com a primera llengua, i el francès, com a matèria optativa a la Secundària i Batxillerat.
Aquest projecte plurilingüe i pluricultural es concreta en les següents accions:
– Apliquem metodologies AICLE adaptades a cada etapa.
– Disposem d’un auxiliar de conversa nadiu en llengua anglesa.
– Introduim l’anglès a l’Educació Infantil de manera lúdica i amb caràcter actiu.
– A Primària, la matèria de Science es fa íntegrament en llengua anglesa.
– Durant la Secundària fem les assignatures de Robòtica i de Laboratori a 1r i 2n d’ESO en anglès,  s’utilitza el Science-Bits per a les ciències i a 4t es prepara els alumnes per les proves del PET i del FIRST.
– Realitzem colònies d’Anglès a Primària i estades lingüístiques al Regne Unit pels alumnes d’ESO i Batxillerat.
– Certifiquem nivells d’anglès a partir de proves homologades amb les Universitats de Cambridge i Oxford.
– Oferim el Batxillerat Dual.

ioga

EDUIOGA

Dinàmiques de relaxació i concentració amb monitora especialitzada dins la programació de Cicle Mitjà subvencionades per l’AMPA.

cobos

CONVENI AMB LA CIA COBOS-MIKA

Entesa amb aquesta prestigiosa companyia internacional de ball per incloure la dansa integral en l’horari curricular de Cicle Mitjà i ens les activitats extraescolars de l’AMPA.

teatre

TEATRE ESCOLAR

Ho treballem dins de l’horari escolar a 2n, 4t i 6è de Primària; i a tots el cursos de l’ESO com a matèria optativa. participem a la Mostra de teatre tan infantil com juvenil que organitzen La Gesta i l’Ajuntament de Palamós.

idiomes

ESCOLA D'IDIOMES

Acadèmia de llengua anglesa que proporciona l’oportunitat als alumnes d’aprendre i millorar el domini de llengües estrangeres sense moure’s de l’escola. S’organitza en col·laboració amb Activa, empresa especialitzada en l’ensenyament i aprenentatge d’idiomes, utilitzant una metodologia pròpia amb caràcter lúdic i basada en activitats interactives i participatives. L’Escola d’Idiomes pretén ser un espai per a posar en pràctica allò après, reforçar-ho i ampliar-ho, donant especial importància a l’expressió i comprensió oral. A més, tots els alumnes que hi participin podran certificar els seus coneixements a través d’exàmens oficials.

HELEN DORON

Extraescolars d’anglès per als més petits de la casa (Educació Infantil). Organització multinacional amb més de 30 anys d’experiència i materials altament qualificats.