Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

OLIVER’S ACADEMY

 

OLIVER’S ACADEMY – METODOLOGIA DE L’ACADÈMIA

Oliver’s Academy neix a partir de l’admiració per un idioma capaç de facilitar la comunicació entre les persones arreu del món, una llengua capaç d’obrir nombroses portes. El nostre objectiu principal és que cada estudiant aconsegueixi dominar l’anglès, no només per obtenir bons resultats a l’avaluació de l’escola, sinó perquè esdevingui una eina que puguin utilitzar per crear i aprofitar oportunitats en els diferents àmbits de la vida i les seves ambicions personals. El nostre propòsit és que l’anglès es transformi en molt més que una assignatura, i formar als alumnes de tal manera que el facin seu i s’hi familiaritzin des de ben petits.
Ens agrada mantenir un equilibri entre uns objectius acadèmics precisos i un ensenyament més dinàmic per així procurar la màxima eficiència de les nostres sessions. Per això també ens fem cura que el nostre material didàctic s’adeqüi sense problema a les necessitats de cada estudiant, i l’aprenentatge sigui fluid i eficaç. En concordança amb això, ens importa el seguiment del progrés de cada alumne, i aconseguir que gaudeixin del procés d’aprenentatge. Volem aconseguir que l’anglès deixi de semblar una obligació, i comenci a convertir-se en un repte personal assequible a mida que avancen les classes, per això incorporem diverses activitats per mantenir l’interès i l’atenció de cada estudiant.
Basem i adaptem les notres classes amb els mètodes del programa oficial d’ensenyament de la llengua anglesa de la Universitat de Cambridge (Cambridge English Language Assessment), reconegut internacionalment. De la mateixa manera, el nostre professorat, tant nadiu d’Anglaterra com català, està format amb els mateixos mètodes i posseeix les titulacions pertinents per oferir un ensenyament complet de la llengua i resoldre qualsevol dubte i/o inseguretat que sorgeixi per part de l’alumnat.
L’activitat principal de la nostra acadèmia consisteix en impartir classes a grups reduïts d’infantil, primària, adolescents i adults, amb professorat especialitzat en les diferents franges d’edat, i un ensenyament específic per a cada nivell, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada estudiant. Formem als alumnes amb l’objectiu de que puguin adquirir les diferents titulacions de Cambridge si així ho desitgen: KET (Key o A2), PET (Preliminary o B1), FCE (First o B2), CAE (Advanced o C1), CPE (Proficiency o C2). Fer aquests examens és una decisió personal de cada alumne que no afecta a l’ensenyament de l’acadèmia en si. Obtinguin un títol o no, cada estudiant aprendrà tots els matissos de la llengua anglesa. Vetllem per la motivació i comoditat de cada estudiant, mantenint sempre la seva curiositat per la llengua anglesa, així com els ajudem a perdre-li la por i a familiaritzar-s’hi. A través de la nostra experiència hem vist com l’assoliment de cada lliçó motiva a l’estudiant, no només en l’àmbit de l’anglés, sinó també en altres assignatures o fins i tot activitats extracurriculars. Els pilars de la nostra acadèmia són el tracte proper, la transparència i l’atenció a l’estudiant, i per això tenim més d’un 95% d’aprovats d’entre tots els nostres alumnes.

Classes al migdia, 1 hora a la setmana

Les classes al migdia estan més enfocades en l’aspecte lúdic de l’ensenyament de la llengua anglesa, a través d’activitats com històries, cançons i jocs, sempre buscant la màxima interacció i participació per part dels estudiants. L’objectiu d’aquestes classes és absorbir la llengua anglesa amb facilitat i familiaritzar-s’hi a través de l’escolta i la pràctica.

*P3 i P4 (iniciació) THE LADYBUGS: Dilluns de 14:00 a 15:00h

*P4 (avançat) i P5 THE HONEYBEES: Dimarts de 14:00 a 15:00h

*1r i 2n de PRIMÀRIA THE BUTTERFLIES: Divendres de 14:00 a 15:00h

*3r i 4t de PRIMÀRIA THE FIREFLIES: Dijous de 14:00 a 15:00h

*5è i 6è de PRIMÀRIA THE DRAGONFLIES: Dimecres de 14:00 a 15:00h

Preu: 38€ mensuals
Material: 30€ a infantil, 40€ a primària (per alumne). Un sol pagament a principi de curs.

Inscripcions: https://www.oliversacademy.com/inscripcions
Més informació: 699 817 356 – contacte@oliversacademy.com – oliversacademy.com

Classes a les tardes, 2 hores a la setmana

Aquestes són classes grupals (segons el nivell) i es fan dues hores a la setmana en dos dies diferents. L’objectiu és aprendre l’anglès amb tots els seus matissos (reading, writing, listening i speaking), i aconseguir que tots els alumnes dominin la llengua i la utilitzin sense dificultats. Els mètodes d’ensenyament varien segons l’edat per ser el més eficaços possible i adaptar-se a cada estudiant, tot i que sempre utilitzem materials de Cambridge adaptats de forma dinàmica i
amena pels alumnes, que ens permet els millors resultats.
D’aquesta manera, oferim una formació completa de cares als que desitgin fer els examens de Cambridge (KEY, PET, FIRST, etc.) per així obtenir els respectius títols. INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA, BATXILLERAT I ADULTS.

-P3, P4 i P5.

-De 1r a 6è de primària.

-Cursos del KEY, PET, FIRST, ADVANCED i PROFICIENCY per secundària i batxillerat.

-Classes particulars, cursos per a adults, traduccions, tallers de conversa i més.

Horaris de 16:00 a 20:00

-Els grups d’infantil seran de 17:00 a 18:00 aproximadament.

-Els grups de primària i secundària seran de 17:00 a 18:00 i de 18:00 a 19:00
aproximadament.

Preus: 75€ mensuals per les classes grupals. (Grups reduïts a partir de 3 alumnes).
20€ la hora per les classes particulars (tant teoria com conversa).
10€ la hora pel taller de conversa per adults.

Material: Llibres de Cambridge que es poden obtenir per compte propi o a través de l’acadèmia. Els preu ronden dins la franja entre els 40€-60€, depenent del nivell. Oliver’s Academy no treu cap profit d’aquests materials. Es cobren a preu de comanda.

Matricula: Oliver’s Academy no cobra matricula.
Inscripcions: https://www.oliversacademy.com/inscripcions
Més informació: 699 817 356 – contacte@oliversacademy.com – oliversacademy.com

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a