Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

METODOLOGIA HELEN DORON

El mètode Helen Doron permet ensenyar anglès en un entorn d’aprenentatge que imita, mitjançant cançons, el procés natural amb que s’aprèn la llengua materna. Las classes esdevenen divertides y actives, i estimulen el benestar emocional, físic, creatiu i intel·lectual dels alumnes. Activitat de migdia per als alumnes d’Educació Infantil.

Helen Doron English és una metodologia per aprendre l’anglès, creada per la lingüista del mateix nom fa mes de 30 anys.

A Helen Doron els nens sempre són el primer. Hem desenvolupat una forma d’ensenyar en la que els alumnes aprenen a comprendre l’idioma de manera natural i que garanteix els millors resultats. Ensenyem a nens de 3 mesos a 19 anys, adaptant els cursos a tots els nivells i estils d’aprenentatge. Facilitem l’aprenentatge i complim amb els més alts estàndards acadèmics.

Als nens els encanta aprendre i jugar, i per tant aprenen millor quan es diverteixen. Les nostres lliçons estan plenes d’activitats divertides que estimulen tots els sentits. Amb cançons originals, jocs, molta conversa i interacció, on aprendre anglès es converteix en una aventura.

Els nostres programes funcionen perquè estan dissenyats per un equip especialitzat d’experts lingüístics i pedagògics. Més enllà d’ensenyar anglès, els cursos ensenyen valors importants, lliçons de vida i com convertir-se en millors ciutadans del món.

                                         

                     

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a