Atenció al públic:

9:00h. - 13:00h.

Carrer Xaloc, 22

17230 Palamós

972 314 286

vedrunapalamos@vedruna.cat

OLIVER’S ACADEMY

 

OLIVER’S ACADEMY 

OFERTA FORMATIVA PEL CURS 2023-2024
INFANTIL · PRIMÀRIA · SECUNDÀRIA I BATXILLERAT · ADULTS
INSCRIPCIONS OBERTES: oliversacademy.com/curs2324
Contacte: 699 817 356 / contacte@oliversacademy.com
El curs comença el 12 de setembre.

L’acadèmia està situada dins l’escola Vedruna!

INFANTIL

– Classes al migdia, 1 hora/ setmana: Les classes al migdia estan enfocades en un ensenyament lúdic i interactiu de la llengua anglesa, a través d’activitats com contes, cançons i jocs, amb l’objectiu d’absorbir la llengua anglesa amb facilitat i familiaritzar-s’hi a través de l’escolta i la pràctica.
*P3 i P4 (iniciació) ‘The Baby Bears’: Dilluns de 14:00 a 15:00
*P4 (avançat) i P5 ‘The Bear Cubs’: Dimarts de 14:00 a 15:00

PRIMÀRIA

– Classes al migdia, 1 hora/ setmana: Les classes al migdia estan enfocades en un ensenyament lúdic i interactiu de la llengua anglesa, a través de jocs i altres activitats, amb l’objectiu d’absorbir la llengua anglesa amb facilitat i familiaritzar-s’hi a través de l’escolta i la pràctica.
*1er i 2on de primària ‘The Koalas’: Divendres de 14:00 a 15:00
*3er i 4rt de primària ‘The Pandas’: Dijous de 14:00 a 15:00
*5é i 6é de primària ‘The Grizzly Bears’: Dimecres de 14:00 a 15:00

– Classes grupals a les tardes, 2 hores/ setmana: Aquestes són classes grupals (segons el nivell) i es fan dues hores a la setmana en dos dies diferents. L’objectiu és aprendre l’anglès amb tots els seus aspectes (reading, writing, listening i speaking), i aconseguir que tots els alumnes dominin la llengua i la utilitzin sense dificultats. Els nostres mètodes, basats en Cambridge, s’adapten al nivell i l’edat per garantir l’eficàcia de l’aprenentatge.

També oferim classes particulars i classes de reforç escolar.

SECUNDÀRIA

– Classes grupals a les tardes, 2 hores/ setmana: Aquestes són classes grupals (segons el nivell) i es fan dues hores a la setmana en dos dies diferents. L’objectiu és aprendre l’anglès amb tots els seus aspectes (reading, writing, listening i speaking), i aconseguir que tots els alumnes dominin la llengua i la utilitzin sense dificultats. Els nostres mètodes, basats en Cambridge, s’adapten al nivell i l’edat per garantir l’eficàcia de l’aprenentatge.
D’aquesta manera, oferim una formació completa de cara als que desitgin fer els exàmens de Cambridge (KEY, PET, FIRST, ADVANCED & PROFICIENCY) per així obtenir els respectius títols.

També oferim classes particulars i classes de reforç escolar.

ADULTS

Els estudiants adults de qualsevol nivell i edat poden optar a:
– Classes en grup.
– Classes particulars.
– Taller de conversa, on ens centrem exclusivament en l’speaking i la interacció grupal.

PREUS

– Classes al migdia: 38€ mensuals + 30€ de material a pagar al iniciar el curs lectiu.
-Classes en grup: 75€ mensuals, matrícula gratuïta + preu llibres si s’escau.
-Classes particulars: 20€ per hora, matrícula gratuïta + preu llibres si s’escau.
-Taller de conversa: 10€ per hora, matrícula gratuïta, 1a classe gratuïta.

 

Oliver’s Academy neix a partir de l’admiració per un idioma capaç de facilitar la comunicació entre les persones arreu del món, una llengua capaç d’obrir nombroses portes. El nostre objectiu principal és que cada estudiant aconsegueixi dominar l’anglès, no només per obtenir bons resultats a l’avaluació de l’escola, sinó perquè esdevingui una eina que puguin utilitzar per crear i aprofitar oportunitats en els diferents àmbits de la vida i les seves ambicions personals. El nostre propòsit és que l’anglès es transformi en molt més que una assignatura, i formar als alumnes de tal manera que el facin seu i s’hi familiaritzin des de ben petits.

Ens agrada mantenir un equilibri entre uns objectius acadèmics precisos i un ensenyament més dinàmic per així procurar la màxima eficiència de les nostres sessions. Per això també ens fem cura que el nostre material didàctic s’adeqüi sense problema a les necessitats de cada estudiant, i l’aprenentatge sigui fluid i eficaç. En concordança amb això, ens importa el seguiment del progrés de cada alumne, i aconseguir que gaudeixin del procés d’aprenentatge. Volem aconseguir que l’anglès deixi de semblar una obligació, i comenci a convertir-se en un repte personal assequible a mesura que avancen les classes, per això incorporem diverses activitats per mantenir l’interès i l’atenció de cada estudiant.

Basem i adaptem les nostres classes amb els mètodes del programa oficial d’ensenyament de la llengua anglesa de la Universitat de Cambridge (Cambridge English Language Assessment), reconegut internacionalment. De la mateixa manera, el nostre professorat, tant nadiu d’Anglaterra com català, està format amb els mateixos mètodes i posseeix les titulacions pertinents per oferir un ensenyament complet de la llengua i resoldre qualsevol dubte i/o inseguretat que sorgeixi per part de l’alumnat.

L’activitat principal de la nostra acadèmia consisteix a impartir classes a grups reduïts d’infantil, primària, adolescents i adults, amb professorat especialitzat en les diferents franges d’edat, i un ensenyament específic per a cada nivell, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada estudiant. Formem als alumnes amb l’objectiu que puguin adquirir les diferents titulacions de Cambridge si així ho desitgen: KET (Key o A2), PET (Preliminary o B1), FCE (First o B2), CAE (Advanced o C1), CPE (Proficiency o C2).

Fer aquests exàmens és una decisió personal de cada alumne que no afecta l’ensenyament de l’acadèmia en si. Obtinguin un títol o no, cada estudiant aprendrà tots els matisos de la llengua anglesa. Vetllem per la motivació i comoditat de cada estudiant, mantenint sempre la seva curiositat per la llengua anglesa, així com els ajudem a perdre-li la por i a familiaritzar-s’hi. A través de la nostra experiència hem vist com l’assoliment de cada lliçó motiva a l’estudiant, no només en l’àmbit de l’anglès, sinó també en altres assignatures o fins i tot activitats extracurriculars. Els pilars de la nostra acadèmia són el tracte proper, la transparència i l’atenció a l’estudiant.

Inscripcions: https://www.oliversacademy.com/curs2324
Més informació: 699 817 356 – contacte@oliversacademy.com – oliversacademy.com

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website