Objectiu triennal i lema del curs.

Des de l’Equip de pastoral Vedruna Catalunya se’ns proposa una línia de treball determinada per tres eixos, que s’han de desenvolupar anualment: és l'Objectiu triennal. L'Equip de pastoral  de l'escola és l'encarregat de presentar-lo al claustre de professors i dinamitzar-lo durant tot el curs escolar.
L'Objectiu triennal,
amb 29 anys d'història, segueix la línia marcada per la Proposta Educativa Vedruna i, més concretament, pel Projecte Marc de Pastoral d’Acompanyar la vida en les escoles Vedruna. Podríem dir que l'Objectiu actua com a instrument de cohesió entre les escoles Vedruna i és un bon exemple del nostre treball en xarxa.
L’objectiu del trienni 2015 - 2018 és SER PER A COMUNICAR.
S’ha escollit com a tema de treball LA COMUNICACIÓ: des de les escoles Vedruna es considera la comunicació un procés social, indispensable per a la convivència humana i la plena realització de la persona. A més, aquest objectiu s’emmarca dins el Projecte Marc de Pastoral.

ORGANITZACIÓ DE L'OBJECTIU TRIENNAL
El procés implícit en la comunicació es podria desglossar en tres parts i, en cadascuna, ressaltar un valor per donar-hi continuïtat:

  • Curs 2015 - 2016: Em comunico amb mi mateix, m’escolto.

  • Curs 2016 - 2017: Em comunico amb els altres. El valor de la trobada amb l’altre.

  • Curs 2017 - 2018: Comunico a la societat. El valor del compartir, de la denúncia.

En el document adjunt trobareu l'Objectiu triennal desenvolupat, així com lectures recomanades i activitats per a treballar-lo.

Arxius d'interès


També et pot interessar...

Inscripció Batxillerat Dual

Circular d'inscripció per al Batxillerat Dual que cal omplir i entregar a la recepció del centre un cop fet el registre ON LINE obligatori a:   ...

llegir més »

Inscripció al Casal d'Estiu Vedruna 2018

Al següent enllaç podreu fer les inscripcions pel Casal d'Estiu Vedruna 2018. Places limitades!   https://goo.gl/forms/jrAfMCUspLfPRRb02...

llegir més »

Preinscripció Curs 2018-19

  Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2018-19 el 13 al 24 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document de Sol·licitud que ...

llegir més »