Sprichst du Deutsch?

L’escola aposta per l’alemany com a tercera llengua estrangera i per això s’imparteix a secundària com a matèria complementària. L’objectiu comú a tots els cursos és engrescar els alumnes a descobrir un altre idioma i també la cultura alemanya.

En concret, a 1r i 2n d’ESO es donen les primeres pinzellades d’alemany i s’enfoca la feina i el treball a l’aula donant importància a la dimensió comunicativa. Són dues hores a la setmana on es combinen exercicis pràctics d’aplicació dels conceptes apresos a classe amb una part més lúdica.

Pel que fa a 3r i 4t d’ESO, i com a continuació de les assignatures d’alemany de 1r i 2n d’ESO, la intenció és consolidar els aspectes apresos a cursos anteriors i proporcionar una bona base per a ampliar els coneixements d’aquesta llengua estrangera. A aquest nivell, es fa alemany com a matèria complementària una hora a la setmana.

 


Arxius d'interès


També et pot interessar...

Preinscripció Curs 2017-18

Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2017-18 el 23 de març i finalitza el 4 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document ...

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

El nostre batxillerat

Un projecte rigorós i familiar per a preparar-nos per a la universitat.  

llegir més »